Eerste trailer Message from the King met Chadwick Boseman

Eerste trailer Message from the King met Chadwick BosemanBekijk hieronder de eerste trailer voor Message from the King. De thriller is geschreven door het tweetal Stephen Cornwell (A Most Wanted Man) en Oliver Butcher (Unknown). De regie is in handen van Fabrice Du Welz.

[youtube mMUiETRpiLg]

De mysterieuze buitenstaander Jacob King reist vanuit Zuid-Afrika naar Los Angeles, op zoek naar zijn jongere zusje Bianca waarmee hij het contact is kwijtgeraakt. Hij heeft aangegeven een week lang in Amerika te verblijven, maar vindt al binnen 24 uur uit dat Bianca niet meer leeft – gemarteld en vermoord. Niet helemaal onbegrijpelijk besluit King uit te vogelen wie hiervoor verantwoordelijk is, met als bedoeling de dader of daders op bloederige wijze te straffen.

De hoofdrol wordt gespeeld door Chadwick Boseman. De rest van de cast bestaat uit Luke Evans, Teresa Palmer, Natalie Martinez, Tom Felton en Alfred Molina. De première vond vorig jaar plaats, tijdens het Toronto Filmfestival begin september. Wanneer Message from the King precies moet uitkomen is nog niet bekend.