Eerste trailer Netflix’ Isn’t It Romantic met Rebel Wilson

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de Original romantische komedie Isn’t It Romantic, met Rebel Wilson en Liam Hemsworth. De film is vanaf 28 februari te zien op Netflix. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Isn’t It Romantic

De New Yorkse architect Natalie (Rebel Wilson) doet haar best om op haar werk op te vallen, maar ze wordt vooral gevraagd om koffie en bagels te halen en niet om de volgende wolkenkrabber van de stad te ontwerpen. En alsof het niet nog erger kon, raakt Natalie, die nogal cynisch is als het om liefde gaat, na een ontmoeting met een overvaller bewusteloos. Wanneer ze wakker wordt, ontdekt ze dat haar leven plotseling haar ergste nachtmerrie is geworden – een romantische komedie – en zij speelt de hoofdrol.

De cast van Isn’t It Romantic bestaat onder meer uit de sterren Liam Hemsworth als Blake, de knappe klant van Natalie; Adam Devine als haar oprechte en beste vriend Josh; en Priyanka Chopra als yoga-ambassadeur Isabella.

De regie is in handen van Todd Strauss-Schulson (A Very Harold & Kumar 3D Christmas, The Final Girls) op basis van een scenario door Erin Cardillo, Dana Fox & Katie Silberman, en Paula Pell.

Isn’t It Romantic is vanaf 28 februari exclusief te zien op Netflix.