Eerste trailer Netflix-serie Firefly Lane

Netflix heeft de nieuwe dramaserie Firefly Lane aangekondigd. In de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah, zijn de hoofdrollen weggelegd voor Katherine Heigl (Grey’s Anatomy) en Sarah Chalke (Scrubs). Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.

Firefly Lane op Netflix

Firefly Lane is een bewerking van de gelijknamige bestseller-roman (de eerste van een tweedelige serie), geschreven door auteur Kristin Hannah. Net als het boek zal de Netflix-adaptatie de levenslange vrienden Tully (Heigl) en Kate (Chalke) volgen terwijl ze gaan van tegenpolen die een snelle vriendschap vormen op 14-jarige leeftijd tot volwassenen in hun veertig die door liefde, huwelijk, carrière hoogtes en dieptepunten navigeren.

De hoofdrollen in de serie zijn voor Katherine Heigl en Sarah Chalke. Hun jonge versies worden gespeeld door Ali Skovbye (When Calls the Heart) en Roan Curtis (The Magicians).

De serie is ontwikkeld door Maggie Friedman voor Netflix. Firefly Lane verschijnt in 2021 op Netflix. Een precieze releasedatum heeft de streamer nog niet vrijgegeven.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter