Eerste trailer Netflix’s GLOW seizoen twee

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor seizoen twee van de serie GLOW. Deze kun je hieronder bekijken.

Glow staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling en dit is meteen het thema van de komische serie. De serie gaat over Ruth Wilder (Alison Brie), een werkloze actrice uit Los Angeles. Ze kan maar met moeite het hoofd boven water houden en als laatste kans stort ze zich in de wereld van het damesworstelen. Ruth werkt hier samen met twaalf andere buitenbeentjes, maar krijgt daarnaast flinke concurrentie van Debbie Eagan (Betty Gilpin). Debbie is een voormalige soapactrice en verliet de glitter- en lycrawereld, om zich op haar gezin te richten. Dit perfecte leven valt echter tegen en dus maakt ze haar comeback. Aan het roer staat Sam Sylvia (Marc Maron), een geruïneerde, cokesnuivende regisseur van B-films die nu veertien vrouwen moet begeleiden bij hun worstelcarrière.

Seizoen 2 volgt de dames van GLOW terwijl ze lokale beroemdheden worden, die de goede, de slechte en de lelijke realiteit van hun nieuwe roem confronteren. Terwijl Ruth en Debbie zich dagelijks bezighouden met het samenstellen van een tv-seizoen, worden ze geconfronteerd met slepende kwesties die de kern van hun vriendschap vormen. Sam is nog steeds Sam, maar nu heeft hij een tienerdochter die bij hem woont. Het worstelen is moeilijker, de inzet is hoger en het haar is nog groter.

Glow is bedacht door Liz Flahive (Homeland, Nurse Jackie) en Carly Mensch (Nurse Jackie, Orange Is the New Black, Weeds). Orange Is the New Black bedenkers Jenji Kohan en Tara Herrmann zijn uitvoerend producent.

Netflix’s GLOW is te zien vanaf 29 juni 2018.