Eerste trailer Netflix’s Narcos: Mexico

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van de aankomende serie Narcos: Mexico, welke zich richt op Michael Peña en Diego Luna. Bekijk de trailer hieronder.

Michael Peña speelt Kiki Camarena, een familieman en een undercover DEA agent die waardevolle informatie verzamelde via een reeks informanten rondom Félix en zijn pas opgerichte Guadalajara-kartel. Al snel komt hij er achter dat hij de verfijning van Gallardo’s systeem volledig had onderschat.

Diego Luna speelt Miguel Ángel Félix Gallardo (“Félix”), de leider van het Guadalajara-kartel, een van de grootste narcos in de geschiedenis van Mexico en de grondlegger van de moderne Mexicaanse drugshandel. Rustig maar stoutmoedig, ondoorgrondelijk maar scherpzinnig, naar alle waarschijnlijkheid is hij een welwillende leider, loyaal aan zijn vrienden, medewerkers en werknemers… maar zijn ambitie komt boven alles.

De serie laat Colombia achter zich, waar Narcos drie seizoenen afspeelde. Narcos: Mexico zal de oorsprong van de moderne drugsoorlog onderzoeken door terug te gaan naar zijn roots, te beginnen in een tijd dat de Mexicaanse traffickingwereld een losse en ongeorganiseerde confederatie van onafhankelijke telers en handelaars was. Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo (Diego Luna) het roer overnam en handelaren verenigde om een imperium te bouwen. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña) zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist om een nieuwe functie aan te nemen, leert hij snel dat zijn opdracht een grotere uitdaging zal zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Kiki intelligentie verzamelt over Félix en meer verstrikt raakt in zijn missie, ontvouwt zich een tragische keten van gebeurtenissen die de drugshandel en de oorlog ertegen de daaropvolgende jaren beïnvloeden.

Naast Peña en Luna zijn er rollen voor Aaron Staton, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Alyssa Diaz, Clark Freeman, Ernesto Alterio, Fermín Martinez , Fernanda Urrejola, Gerardo Taracena, Gorka Lasaosa, Guillermo Villegas, Horacio Garcia Rojas, Jackie Earle Haley, Joaquín Cosío, José María Yazpik, Lenny Jacobson, Manuel Masalva, Matt Letscher, Tenoch Huerta, Teresa Ruiz, Tessa Ia en Yul Vazquez.

Narcos: Mexico wordt geproduceerd door Gaumont Television voor Netflix. Eric Newman is uitvoerend producent en showrunner. José Padilha, Doug Miro en Carlo Bernard zijn tevens uitvoerend producent.

Narcos: Mexico gaat op 16 november in première op Netflix.