Eerste trailer op derde The Walking Dead serie

AMC heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende titelloze derde serie in The Walking Dead Universe. Deze kun je hieronder bekijken. Rollen in de serie zijn er voor Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston en Nico Tortorella.

De nog titelloze spin-off zal dienen als de derde serie in de tv-franchise, na The Walking Dead en Fear the Walking Dead. Volgens AMC zal de serie twee jonge vrouwelijke protagonisten bevatten en zich richten op de eerste generatie die volwassen wordt in de apocalyps. Sommigen worden helden, anderen worden schurken. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd.

De spin-off heeft als showrunner schrijver en producent Matt Negrete naast hoofd content officer Scott M. Gimple. De serie zal 10 afleveringen krijgen. Van de eerste spin-off, Fear the Walking Dead, is onlangs de finale van seizoen 5 uitgezonden, en The Walking Dead keert terug voor zijn 10e seizoen op 6 oktober. De spin-off zal naar verwachting in het voorjaar van 2020 worden uitgezonden.

GESCHREVEN DOOR

Glenn Abbink

BEKIJK OOK