Eerste trailer Rocketman met Taron Egerton als Elton John

Paramount Pictures heeft vandaag de eerst trailer vrijgegeven voor de biopic Rocketman met Taron Egerton als muzikant Elton John. Deze kun je hieronder bekijken.

De film concentreert zich op het begin van Elton John’s leven, te beginnen toen hij een wonderkind was aan de Royal Academy of Music. Het verhaal vervolgt naar het moment waarop hij wereldwijd beroemd werd door zijn invloedrijke en langdurige muzikale samenwerking met zijn componist Bernie Taupin. Het zal een biopic zijn die kijkt naar het leven van de performer voorbij het glinsterende verzadigde beeld dat we zo gewend zijn van de performer.

Naast Egerton (Kingsman: Secret Service) zijn er tevens rollen voor Jamie Bell (TURN: Washington’s Spies), Richard Madden (Game of Thrones) en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom).

Dexter Fletcher zal de film regisseren. Het scenario is geschreven door Lee Hall. Matthew Vaughn en zijn Marv Films zullen de film samen met Elton John en zijn Rocket Pictures-partner David Furnish produceren. er.

Dit is niet de eerste keer dat Vaughn en Egerton hebben samengewerkt. Ze begonnen eerst hun samenwerkingsverband met de Kingsman: The Secret Service-films. Vaughn diende ook als een producent van Eddie the Eagle, waarin Egerton de hoofdrol speelde en Fletcher regisseerde.

Rocketman zal vanaf mei 2019 in de bioscoop te zien zijn.