Eerste poster en trailer romantische film All You Need Is Love

Dutch FilmWorks heeft een eerste trailer vrijgegeven voor de nieuwe Nederlandse romantische film All You Need Is Love. Deze kun je hieronder bekijken.

All You Need Is Love

All You Need Is Love film

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire Tv-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diederik Ebbinge.

Verschillende acteurs spelen kleine gastrolletjes zoals Freek Bartels, Gigi Ravelli, Lies Visschedijk, Juvat Westendorp, Holly Mae Brood, Peter Faber en Loïs van de Ven.

All You Need Is Love is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma van Robert ten Brink. De film wordt geregisseerd door Will Koopman op basis van een scenario door Paula van der Oest.

All You Need Is Love is vanaf 6 december te zien in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter