Eerste trailer voor The Forever Purge

This time there are no rules. Bekijk nu de eerste trailer van The Forever Purge van Blumhouse Productions (The Purge-filmreeks, Get OutSplit). Bekijk de eerste trailer hieronder.

The Forever Purge

The Forever Purge

Deze zomer worden alle regels gebroken in The Forever Purge wanneer een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen. In dit nieuwe hoofdstuk van de succesvolle horrorfranchise van Blumhouse zijn de leden van een ondergrondse beweging niet langer tevreden met één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Ze plegen een coup en zorgen voor oneindige chaos en slachtpartijen. Niemand is meer veilig.

Adela (Ana de la Reguera) en haar man Juan (Tenoch Huerta) wonen in Texas, waar Juan werkt op de ranch van de rijke familie Tucker. Juan maakt indruk op pater familias Caleb (Will Patton), wat jaloezie opwekt bij Calebs zoon Dylan (Josh Lucas). Op de ochtend na The Purge valt een gemaskerde bende moordenaars de familie Tucker aan – inclusief Dylans vrouw (Cassidy Freeman) en zijn zus (Leven Rambin). Beide families worden gedwongen om samen te werken en terug te vechten terwijl het land in chaos verkeert en de Verenigde Staten om hen heen uit elkaar beginnen te vallen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ana de la Reguera, Tenoch Huerta, Josh Lucas, Will Patton, Cassidy Freeman, Leven Rambin.

The Forever Purge is geregisseerd door Everardo Gout, schrijver-regisseur van de bekroonde thriller Days of Grace. Het scenario is geschreven door James DeMonaco, de bedenker van de franchise. De film wordt geproduceerd door Jason Blum namens Blumhouse Productions, Platinum Dunes partners Michael Bay, Andrew Form en Brad Fuller en Man in a Tree duo James DeMonaco en Sébastien K. Lemercier. De uitvoerend producenten van de film zijn Marcei A. Brown, Everardo Gout en Jeanette Volturno.

The Forever Purge draait vanaf 1 juli a.s. in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter