Eerste trailer voor de film Truth met Cate Blanchett en Robert Redford

Sony Pictures Classics heeft de eerste trailer vrijgegeven van de film Truth, het regiedebuut van scriptschrijver James Vanderbilt (Zodiac, The Amazing Spider-Man). Bekijk de trailer hieronder. Hoofdrollen zijn er voor Cate Blanchett en Robert Redford. In het biografische drama speelt Redford de rol van Amerikaanse journalist Dan Rather. Hij creëerde een schandaal toen hij in 2004 op tv zei dat George W. Bush speciaal zou zijn behandeld tijdens zijn tijd bij de Air National Guard in de oorlog van Vietnam. Dat verslag was gebaseerd op documenten, die nep geweest zouden zijn.

Truth film

Truth film

De film vertelt het waargebeurde verhaal van Mary Mapes en Dan Rather, journalisten van CBS News, die de ontdekking doen over nieuws dat de president speciaal zou zijn behandeld tijdens zijn tijd bij de Air National Guard in de oorlog van Vietnam. Wanneer deze berichtgeving zich tegen hen keert, betekent dit het einde van de carrière van Dan.

De film is het regiedebuut van scenarist James Vanderbilt en is gebaseerd op de memoires Truth and Duty: The Press, the President and the Privilege of Power van journaliste Mary Mapes. De hoofdrollen worden vertolkt door Cate BlanchettRobert Redford, Topher Grace, Elisabeth Moss en Dennis Quaid.

De film moet in oktober in première gaan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter