Eerste trailer serie 12 Monkeys

Het is inmiddels een jaar of 20 geleden dat Terry Gilliam‘s 12 Monkeys verscheen. Binnenkort zal de serie 12 Monkeys op televisie te zien zijn. Bekijk hieronder de eerste trailer.

12 Monkeys serie

In 1995 verscheen Terry Gilliams film 12 Monkeys, waarin Brad Pitt en Bruce Willis de hoofdrollen speelden. Een onbekend en dodelijk virus heeft ervoor gezorgd dat de wereldpopulatie met vijf miljard mensen is geslonken in 1996. In 2035 sturen ze James Cole terug in de tijd om informatie te vergaren over de herkomst van het virus.

De tijdreiziger in 12 Monkeys wordt in de serie gespeeld door Aaron Stanford. James Cole reist van een post-apocalyptische toekomst terug naar het heden om een dodelijke plaag ongedaan te maken. Hij vormt een team vormen met Dr. Cassandra Railly (Amanda Schull) en de verstandelijk gehandicapte Jennifer Goines (Emily Hampshire). José Ramse is de beste vriend van Cole, gespeeld door Kirk Acevedo.

Uitvoerend producent Richard Suckle vertelde daarnaast over wat we kunnen verwachten van de serie. Omdat de serie in januari te zien zal zijn kon Comic-Con dit jaar niet bezocht worden:

“We wanted to put the show first as we’re set to premiere in January. It was a production decision with Syfy and we wanted to have the actors on the set.”

Toch wilde hij ingaan op wat we kunnen verwachten van de serie:

“We didn’t want to redo the movie and so we changed everything from the top down.”

De pilot werd geregisseerd door Jeffrey Reiner en geschreven door Nikita-scenaristen Terry Matalas en Travis Fickett.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter