Eerste trailer van Netflix serie Stay Close

Vier mensen, duistere geheimen en een verleden dat hun leven bedreigt… Stay Close is de aangrijpende nieuwe thriller van Harlan Coben (The Stranger, Safe, The Five) die zich afvraagt ​​hoeveel je iemand echt kent. Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de serie Stay Close. Deze kun je hieronder bekijken.

stay close netflix

Stay Close op Netflix

Het verhaal volgt drie mensen die een comfortabel leven leiden en die elk duistere geheimen verbergen die zelfs de naasten nooit zouden vermoeden; Megan, een werkende moeder van drie; Ray, de ooit veelbelovende documentairefotograaf, zit nu vast in een uitzichtloze baan om toe te geven aan door beroemdheden geobsedeerde rijke kinderen, en Broome, een detective die de cold case van een vermiste persoon niet los kan laten. Lorraine, een oude vriend uit het verleden van Megan, brengt schokkend nieuws dat een impact zal hebben op alle drie de personages. Wat zal hun volgende stap zijn als het verleden terugkeert om hen te achtervolgen en hun leven en dat van de mensen om hen heen dreigt te ruïneren?

Stay Close is een aankomende Britse misdaaddrama gebaseerd op de gelijknamige roman van Harlan Coben uit 2012, geproduceerd door Red Production Company voor Netflix. Nicola Shindler en Richard Fee, die al lang samenwerkten, dienen als uitvoerend producenten, samen met maker Harlan Coben en Danny Brocklehurst, die opnieuw hoofdschrijver is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Cush Jumbo, James Nesbitt, Richard Armitage, Eddie Izzard, Jo Joyner, Youssef Kerkour, Sarah Parish, Daniel Francis.

De serie Stay Close verschijnt 31 december op Netflix.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter