Eerste trailer van Rumble: Worstelmonsters

Maak plaats voor een nieuwe held. Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Rumble: Worstelmonsters (originele titel Rumble). Deze kun je hieronder bekijken.

Rumble: WorstelmonstersRumble: Worstelmonsters
Deze animatiefilm speelt zich af in een wereld waar monsterworstelen een zeer populaire sport is en monsters worden gezien als steratleten. De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

In de originele versie met de stemmen van Will Arnett, Terry Crews, Geraldine Viswanathan, Joe “Roman Reigns” Anoa’i, Tony Danza, Becky Lynch, Susan Kelechi Watson, Stephen A. Smith, Jimmy Tatro, Ben Schwartz en Michael Buffer.

De film is geregisseerd door Hamish Grieve en is geschreven door Etan Cohen (Men in Black 3) en Matt Lieberman (Scoob). De film is een coproductie tussen Paramount Animation en WWE Studios en wordt geproduceerd door Reel FX, Walden Media, Mark Bakshi en Brad Booker.

Rumble: Worstelmonsters draait vanaf 27 januari 2021 in de bioscoop in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie.