Eerste trailer voor Army of the Dead-prequel Army of Thieves

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Army of Thieves. Deze kun je hieronder bekijken. In deze prequel van Zack Snyders Army of the Dead, wordt bankbediende Dieter meegetrokken in het avontuur van zijn leven wanneer een mysterieuze vrouw hem rekruteert om deel uit te maken van een team van de meest gezochte criminelen van Interpol in een poging om een reeks legendarische, onmogelijk te kraken kluizen in Europa te kraken.

Army of Thieves trailer

Het personage van Ludwig Dieter wordt weer gespeeld door Matthias Schweighöfer. Overige rollen zijn er voor Guz Khan (Turn Up Charlie), Nathalie Emmanuel (Games of Thrones, F9), Stuart Martin (Jamestown), Ruby O. Fee, Peter Simonischek (Toni Erdmann), Jonathan Cohen (Budapest), Noemie Nakai en John Bubniak.

In de Army of the Dead prequel wordt bankmedewerker Dieter door een mysterieuze vrouw gevraagd voor een overval op enkele kluizen in heel Europa die niet gekraakt lijken te kunnen worden. Het scenario is geschreven door regisseur Zack Snyder, in samenwerking met Shay Hattan. Later dit jaar zal ook een animatieserie verschijnen, genaamd Army of the Dead: Lost Vegas. Hierin wordt dieper ingegaan op het Army of The Dead personage van Dave Bautista.

Army of Thieves is wereldwijd te zien op Netflix vanaf 29 oktober.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter