Eerste trailer voor de Prime Video serie The Devil’s Hour

Prime Video onthult de eerste officiële trailer voor The Devil’s Hour, met als cast onder meer Jessica Raine (Patrick Melrose), Peter Capaldi (Doctor Who), Nikesh Patel (Starstruck) en Phil Dunster (Ted Lasso). Bekijk de trailer hieronder.

The Devil's Hour

The Devil’s Hour

De serie volgt het verhaal van Lucy, gespeeld door Raine, die elke nacht om precies 3.33 uur, het uur van de duivel, wordt gewekt door angstaanjagende visioenen. Haar achtjarige zoon is teruggetrokken en emotieloos. Haar moeder spreekt tegen lege stoelen. Haar huis wordt achtervolgd door de echo’s van een leven dat niet het hare is. Wanneer Lucy’s naam op onverklaarbare wijze in verband wordt gebracht met een reeks brute moorden in de omgeving, komen de antwoorden die haar al die jaren zijn ontgaan eindelijk in beeld. Capaldi speelt een teruggetrokken zwerver, gedreven door een moorddadige obsessie. Hij wordt het voornaamste doelwit van een klopjacht van de politie onder leiding van de meelevende detective Ravi Dhillon, gespeeld door Patel.

De zesdelige serie is geschreven en gecreëerd door Tom Moran en geproduceerd door Hartswood Films (Dracula, Sherlock).

De hoofdrollen worden gespeeld door Jessica Raine, Peter Capaldi, Nikesh Patel, Phil Dunster, Meera Syal, Alex Ferns, Barbara Marten, Cecilia Blair, Thomas Dominique, Rhiannon Harper-Rafferty, John Alastair, Sandra Huggett, Benjamin Chivers, Jimmy Walker, Kim Allan, Talia Walker Bassols, Isaac Money.

De serie wordt op 28 oktober exclusief op Prime Video gelanceerd.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter