Eerste trailer voor Disney Plus serie Loki

Het is een van de meest geanticipeerde series sinds de aankondiging in 2018 en nu heeft Marvel de eerste trailer onthuld voor de Loki Marvel Cinematic Universe spin-off serie. Deze kun je hieronder bekijken. De serie zal in mei 2021 op Disney+ in première gaan.

Loki trailer

Loki zal de terugkeer zien van Golden Globe-winnaar Tom Hiddleston als de ondeugende titulaire schurk. Hiddleston speelde voor het laatst de God of Mischief in Avengers: Endgame, de meest winstgevende film aller tijden, waar hij met succes de Tesseract had gestolen tijdens de mislukte poging van Iron Man en Ant Man om het terug te halen.

Hiddleston wordt vergezeld door MCU-nieuwkomers Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), Oscar-genomineerde Owen Wilson (The Royal Tenenbaums), Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), Cailey Fleming (The Walking Dead) en Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?) Met Di Martino die volgens de geruchten Lady Loki speelt.

Kevin Feige onthulde eerder al dat de Loki serie ook zal aansluiten op het langverwachte vervolg Doctor Strange in the Multiverse of Madness van Marvel Studios. Hij heeft niet bevestigd of Hiddleston ook in het vervolg van Doctor Strange zal verschijnen.

Rick and Morty veteraan Michael Waldron schrijft Loki. Hiddleston heeft eerder laten weten dat fans zullen zien hoe zijn personage de Tesseract zal gebruiken om meer problemen te veroorzaken. Volgens geruchten zullen kijkers Loki volgen terwijl hij door de tijd reist en zijn stempel drukt op verschillende historische gebeurtenissen. Bovendien zal de serie naar verluidt grote gevolgen hebben voor de grotere MCU.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter