Eerste trailer voor Disney’s live-action film Pinocchio

Disney heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de nieuwe live-action film Pinocchio. Bekijk de trailer hieronder. In de film van Robert Zemeckis wordt de hoofdrol gespeeld door Oscar-winnaar Tom Hanks. De langverwachte hervertelling van het klassieke kinderverhaal moet op 8 september 2022 op Disney Plus Nederland verschijnen.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Pinocchio trailer

Pinocchio film trailer

De live-action Pinocchio zal zich concentreren op de houten pop die ervan droomt een ‘echte jongen’ te worden, en de relatie tussen een vader en zoon, de gevolgen van liegen en het maken van verhalen en het leven in een fantasiewereld. De originele animatiefilm, gebaseerd op de roman The Adventures of Pinocchio uit 1883 van Carlo Collodi, debuteerde voor het eerst in de bioscoop in 1940 en won twee Academy Awards.

Gepetto’s geliefde pop Pinocchio begeeft zich, met Japie Krekel als zijn gids, op een spannende reis die zijn moed, loyaliteit en eerlijkheid op de proef stelt en waarin in hij moet leren om een echte jongen te worden. De enige echte Pinocchio leeft voor altijd voort in ieders hart die wel eens een wens heeft gedaan bij een vallende ster.

In de film zijn er rollen voor Tom Hanks als Geppetto, Benjamin Evan Ainsworth als het titulaire personage, Joseph Gordon-Levitt als Japie Krekel, Cynthia Erivo als de Blauwe Fee, Luke Evans als de gemene Koetsier, Keegan-Michael Key als Honest John en Lorraine Bracco als Sofia the Seagull, een nieuw personage dat speciaal voor de live-actionfilm is gemaakt.

De film is de hereniging van Robert Zemeckis en Tom Hanks, die al jarenlang samenwerken aan veelgeprezen films zoals Forrest Gump en Cast Away. Zemeckis schreef het script voor zijn bewerking met Chris Weitz, waarbij het paar samen met Derek Hogue, Andrew Miano en Paul Weitz produceerde. Jackie Levine, Jack Rapke, Alexandra Derbyshire en Jeremy Johns waren uitvoerende producenten.

Pinocchio is vanaf 8 september 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter