Eerste trailer voor Disney’s The Little Mermaid

Disney heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de live-action remake The Little Mermaid. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Disney’s The Little Mermaid is vanaf 26 mei 2023 te zien in de bioscoop.

The Little Mermaid trailer

The Little Mermaid is het geliefde verhaal van Ariel, een mooie en pittige jonge zeemeermin met een honger naar avontuur. De jongste van de dochters van koning Triton, en de meest uitdagende, Ariel verlangt ernaar meer te weten te komen over de wereld boven de zee, en tijdens een bezoek aan de oppervlakte valt ze voor de onstuimige prins Eric. Hoewel het zeemeerminnen verboden is om met mensen om te gaan, moet Ariel haar hart volgen. Ze sluit een deal met de kwaadaardige zeeheks Ursula, die haar de kans geeft om het leven op het land te ervaren, maar uiteindelijk haar leven – en haar vaders kroon – in gevaar brengt.

The Little Mermaid heeft een hoofdrol voor Halle Bailey als Ariel. De rol van prins Eric wordt gespeeld door Jonah Hauer-King. Daarnaast zijn er rollen voor Jacob Tremblay (Wonder, Doctor Sleep, Good Boys) als Botje, Daveed Diggs (Hamilton, Blindspotting) als Sebastian de krab en Awkwafina (Crazy Rich Asians, Jumanji: The Next Level, The Dark Crystal: Age of Resistance) als Scuttle. Melissa McCarthy speelt de rol van Ursula en Javier Bardem de rol van Koning Triton.

Robb Marshall heeft de adaptatie van de animatiefilm uit 1989 geregisseerd. Geen onbekende van Disney musicals, aangezien Marshall was genomineerd voor een Academy Award voor beste regisseur voor zijn speelfilmdebuut Chicago. Sindsdien heeft hij Memoirs of a Geisha en Nine geregisseerd. Marshall heeft ook zijn laatste drie films gemaakt bij Disney, waaronder Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Into the Woods en Mary Poppins Returns.

De originele nummers, waaronder ‘Under the Sea’, ‘Poor Unfortunate Souls’, ‘Part of Your World’ worden opgenomen, evenals nieuwe liedjes van Alan Menken en Lin-Manuel Miranda. Miranda, Marshall, Marc Platt en John DeLuca produceren.

Disney’s The Little Mermaid komt op 26 mei 2023 naar de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter