Eerste trailer voor Enchanted sequel Disenchanted

Disney heeft de eerste trailer onthuld voor het Enchanted-vervolg Disenchanted dat op 24 november 2022 op Disney Plus moet verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

Disenchanted trailer

Disenchanted trailer

Het is 15 jaar geleden dat Giselle (Amy Adams) en Robert (Patrick Dempsey) trouwden, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad, dus verhuizen ze hun groeiende gezin naar de slaperige buitenwijk van Monroeville, op zoek naar een meer sprookjesachtig leven. Helaas is het niet de snelle oplossing waar ze op had gehoopt. Suburbia heeft een hele nieuwe reeks regels en een lokale koningin Malvina Monroe (Maya Rudolph), waardoor Giselle zich meer dan ooit misplaatst voelt. Gefrustreerd dat haar nog lang en gelukkig niet zo gemakkelijk te vinden is, wendt ze zich tot de magie van Andalasia voor hulp, waarbij ze per ongeluk de hele stad in een echt sprookje verandert en het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt. Nu is Giselle in een race tegen de klok om de betovering ongedaan te maken en te bepalen wat nog lang en gelukkig echt voor haar en haar familie betekent.

In Disenchanted speelt de zesvoudig Academy Award-genomineerde actrice Amy Adams de hopeloos romantische en eeuwig optimistische Giselle die nu getrouwd is en in Monroeville woont. Andere rollen zijn er voor Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) als de echtgenoot van Giselle, de cynische pragmaticus Robert Philip; James Marsden (X-Men) als de onstuimige maar dwaze prins Edward uit Andalazië; Idina Menzel (Frozen) als Nancy Tremaine, de voormalige naaister nu getrouwd met prins Edward; Maya Rudolph (Saturday Night Live) als Malvina, Giselles nieuwe tegenstander in Monroeville; Kolton Stewart (Some Assembly Required) als de zoon van Malvina; Yvette Nicole Brown (Lady and the Tramp) als Rosalyn; Jayma Mays (Glee) als Ruby; Oscar Nunez (The Office) als Edgar; en introduceert Gabriella Baldacchino als de inmiddels volwassen dochter van Robert Philip, Morgan. Baldacchino, een 19-jarige uit Glen Rock, New Jersey, maakt haar speelfilmdebuut in Disenchanted.

De film werd geregisseerd door Adam Shankman (Hocus Pocus 2, Hairspray, Rock of Ages). Het scenario is geschreven door Rita Hsiao, Jessie Nelson, J. David Stem, David N. Weiss, gebaseerd op personages van Bill Kelly.

Disenchanted moet op 24 november 2022 op Disney Plus verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter