Eerste trailer voor Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande komediefilm van David Dobkin, getiteld Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. In de film zien we Will Ferrell en Rachel McAdams als de titulaire groep Fire Saga. Bekijk deze hieronder. De film zal op vrijdag 26 juni beschikbaar zijn voor streaming.

Eurovision Song Contest

Wanneer het ambitieuze muzikale duo Lars (Will Ferrell) en Sigrit (Rachel McAdams) de kans van hun leven krijgt om hun land te vertegenwoordigen op ‘s werelds grootste songfestival, hebben ze eindelijk de mogelijkheid om te bewijzen dat alle dromen het waard zijn om voor te vechten.

Eurovision richt zich op Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, twee worstelende IJslandse muzikanten die meedoen aan de wedstrijd. Naast Will Ferrell (Elf, Blades of Glory) en Rachel McAdams (The Notebook, Game Night) zijn er rollen voor Pierce Brosnan (Mrs. Doubtfire, Mamma Mia!) als Erick Erickssong, Dan Stevens (Beauty and the Beast) als Alexander Lemtov en Demi Lovato (Camp Rock) als Katiana.

De film wordt geregisseerd door David Dobkin (Wedding Crashers, The Judge). Het scenario is afkomstig van Andrew Steele, Melissa Stack, Nicholas Stoller en Will Ferrell.

Eurovision draait om de razend populaire en langlopende internationale tv-muziekwedstrijd Het Eurovisiesongfestival, een wedstrijd die in 1956 in Zwitserland begon met zeven deelnemende West-Europese landen. Dit jaar streden 43 landen om de prijs. ABBA en Céline Dion behoren tot de voormalige deelnemers die succesvolle wereldwijde carrières lanceerden na hun overwinningen op het Eurovisie Songfestival.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga met het liedje ‘Volcano Man’ feat. Will Ferrell en Rachel McAdams is vanaf 26 juni exclusief beschikbaar op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter