Trailer voor film Cherry met Tom Holland

Apple TV+ heeft de trailer vrijgegeven voor de film Cherry van broers Anthony Russo en Joe Russo. Deze kun je hieronder bekijken. In Cherry speelt Spider-Man-acteur Tom Holland de titelrol. Het misdaaddrama volgt een man die stopt met zijn studie en zich aanmeldt bij het leger, maar na zijn tijd in Irak terugkeert met PTSS en verslaafd raakt aan drugs.

Trailer voor film Cherry

Cherry volgt de wilde reis van een jonge man uit Ohio die de liefde van zijn leven ontmoet, maar het risico loopt haar te verliezen door een reeks slechte beslissingen en uitdagende levensomstandigheden. Tom Holland speelt de titelrol als een losgeslagen personage dat afdrijft van het verlaten van de universiteit naar het dienen in Irak als legerarts en alleen verankerd wordt door zijn enige echte liefje Emily (Ciara Bravo). Wanneer Cherry als oorlogsheld naar huis terugkeert, vecht hij tegen de demonen van niet-gediagnosticeerde PTSD en raakt hij verslaafd aan drugs, waarbij hij zichzelf omringt met een menagerie van verdorven buitenbeentjes. Cherry maakt zijn bankrekening leeg en gaat over op bankovervallen om zijn verslaving te financieren, waardoor zijn relatie met Emily gaandeweg kapot gaat. Cherry is op een gedurfde, gruizige manier op het scherm gebracht door de visionaire regisseurs Anthony en Joe Russo en is een duister humoristisch, onwankelbaar coming-of-age-verhaal van een man op een universele zoektocht naar een doel en menselijke connectie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Holland, Ciara Bravo, Jack Reynor, Michael Rispoli, Jeff Wahlberg, Forrest Goodluck, Michael Gandolfini, Kyle Harvey, Pooch Hall. De film is afkomstig van regisseursbroers Joe en Anthony Russo, de mannen achter meerdere Marvel-films. Daarnaast is de film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nico Walker.

In Noord Amerika verschijnt Cherry op 26 februari in de bioscoop en op 12 maart op Apple TV+. In Nederland is het nog onbekend wanneer de film verschijnt.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter