Eerste trailer voor Gangs of London seizoen 2

Sky TV heeft de trailer vrijgegeven voor Gangs of London seizoen 2. De gewelddadige serie volgt op de ondergrondse oorlog om het Londense misdaadimperium. De serie is losjes gebaseerd op de gelijknamige videogame uit 2006 en onderzoekt hoe de verschillende criminele organisaties in Londen onderling vechten. Bekijk de trailer hieronder.

Gangs of London seizoen 2 trailer

In de misdaadserie wordt Finn Wallace (Meaney), het hoofd van een misdaadfamilie, vermoord en dit zorgt voor heel wat onrust onder de bestaande gangs in Londen. Zoon Sean Wallace (Cole) moet de rust terugbrengen en afrekenen met de moordenaar van zijn vader.

Een jaar na de dood van Sean Wallace en de gewelddadige afrekeningen van seizoen één, is de kaart en ziel van Londen opnieuw getekend. De overlevende Wallaces zijn verspreid, de Dumani’s zijn gebroken en vervreemd, en ex-undercoveragent Elliot Finch wordt nu gedwongen om voor de Investors te werken. Terwijl de Investors neerkijken op een stad die in chaos afglijdt, besluiten ze dat genoeg genoeg is en brengen ze versterkingen binnen om de controle te herstellen. Oude favorieten en nieuwe spelers vechten terug tegen de nieuwe orde, waardoor gezworen vijanden moeten samenwerken en familieleden elkaar moeten verraden. Wie wint de strijd om de ziel van Londen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Michelle Fairley (Games of Thrones), Paapa Essiedu, Lucian Msamati, Orli Shuka, Waleed Zuaiter, Jasmine Armando, Fady El-Sayed, Salem Kali en Aymen Hamdouchi.

Gangs of London is gemaakt door Gareth Evans (The Raid). Het is uitvoerend geproduceerd door Thomas Benski en Lucas Ochoa van Pulse Films, samen met Sister Pictures’ Jane Featherstone en Sky Studios’ Gabriel Silver. Hugh Warren zal ook produceren.

Seizoen 2 van Gangs of London gaat ergens in 2022 in première.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter