Eerste trailer voor Gina Rodriguez’s Disney+ serie Diary of a Female President

Disney+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende coming-of-of-age dramaserie Diary of a Female President van Ilana Peña. De serie gaat op 17 januari in première. Bekijk de video hieronder.

Diary of a Female President

Diary of a Female President is geschreven en geïnspireerd door Ilana Peña‘s jeugd. De serie vertelt het dagboekverhaal van de 12-jarige Cubaans-Amerikaans Elena (Tess Romero), die ondanks haar ups and downs op de middelbare school vastbesloten is om de toekomstige president van de Verenigde Staten wil worden. Gina Rodriguez (Law & order) speelt de rol van de volwassen Elena en produceert en regisseert eveneens de eerste aflevering.

De serie heeft rollen voor Tess Romero (Blind Spot) als Elena, Charlie Bushnell als Bobby, Selenis Leyva (Orange Is the New Black) als Elena en Bobby’s moeder Gabi en Michael Weaver als Sam.

Robin Shorr (The Carmichael Show) zal dienen als showrunner in de serie, afkomstig van CBS Television Studios. Rodriguez zal uitvoerend produceren naast Shorr, Pena en Emily Gipson (Something Great) via haar productiebedrijf I Can en I Will.