Eerste trailer voor Heart of Stone met Gal Gadot & Jamie Dornan

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de spionagefilm Heart of Stone met Gal Gadot. Bekijk de trailer hieronder.

Gadot maakte in september 2021 bekend dat ze de rol van Rachel Stone zou spelen. Plotdetails over de film worden nog geheim gehouden, maar de film wordt beschreven als iets dat lijkt op blockbuster-actiefranchises zoals James Bond en Mission: Impossible.

Heart of Stone

Heart of Stone wordt geregisseerd door Tom Harper (The Aeronauts) op basis van een scenario dat mede is geschreven door Allison Schroeder en Greg Rucka.

In Heart of Stone zijn er rollen voor Gal Gadot, Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer, Sophie Okonedo, Jing Lusi en Paul Ready.

De film is geproduceerd door David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger van Skydance, waarbij Granger en Goldberg namens de studio toezicht houden op het project. Producenten zijn Gadot, Jaron Varsano, Bonnie Curtis en Julie Lynn via hun Pilot Wave-banner, met Harper, Rucka en Patty Whitcher als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter