Eerste trailer voor Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones 5 heeft nu een officiële titel nu Disney een nieuwe trailer en poster heeft uitgebracht. De officiële naam is Indiana Jones and the Dial of Destiny. De trailer, die bijna twee minuten beslaat, laat veel spanning en actie zien. Bekijk hieronder de trailer van Indiana Jones 5.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Beroemde archeoloog en ontdekkingsreiziger Indiana Jones verscheen voor het eerst in 1981 in de film Raiders of the Lost Ark – een van AFI’s 100 Greatest American Films aller tijden – en in 1984 keerde hij terug in Indiana Jones and de Temple of Doom, in 1989 zagen we hem in Indiana Jones and the Last Crusade, en ten slotte Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull in 2008. De vier films haalden bijna $ 2 miljard op bij de wereldwijde kassa.

James Mangold (Logan) neemt de regie over van Steven Spielberg, die nog steeds als producent fungeert en zeer betrokken is bij verschillende elementen van de film. Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel zullen zich bij Spielberg voegen als producers. John Williams, die aan elke partituur in de 40-jarige franchise heeft gewerkt, keert ook terug als componist.

Naast Harrison Ford zijn er ook rollen voor Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge, John Rhys-Davies, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Toby Jones.

Indiana Jones and the Dial of Destiny staat gepland om op 30 juni 2023 te verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter