Eerste trailer voor Jordan Peele’s Candyman reboot

Universal Studios heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Jordan Peele‘s Candyman reboot. Deze kun je hieronder bekijken.

Candyman

Yahya Abdul-Mateen II zal in de huid te kruipen van The Candyman in Jordan Peele‘s nieuwe hervertelling van het klassieke horrorverhaal. Zijn karakter wordt beschreven als een kunstenaar die geobsedeerd raakt door de legende van de seriemoordenaar. If Beale Street Could Talk-actrice Teyonah Parris speelt de rol van zijn vriendin. Colman Domingo (Fear the Walking Dead, If Beale Street Could Talk) en Nathan Stewart-Jarrett (Misfits, Utopia) hebben ook rollen in de film.

De nieuwe Candyman wordt een “spiritueel vervolg” op het origineel en de film neemt ons mee terug naar de buurt waar de legende begon: het nu opgepoetste deel van Chicago waar ooit de Cabrini-Green-huisvestingsprojecten stonden. Deze wijk was ook te zien in de originele Candyman uit 1992 van regisseur Bernard Rose, en had rollen voor Tony Todd en Virginia Madsen. De verwachting is dat Todd zal terugkeren als het titulaire personage.

De regie is in handen van Little Woods schrijver en regisseur Nia DaCosta (Top Boy). Het scenario is geschreven door Peele en Win Rosenfeld.

Candyman moet vanaf 12 juni 2020 te zien zijn.