Eerste trailer voor Kenneth Branagh’s Death on the Nile

Hercule Poirot keert terug in Death on the Nile, Kenneth Branagh’s vervolg op Murder on the Orient Express. Vandaag is de eerste Death on the Nile trailer verschenen. Uiteraard zal Branagh zelf wederom in de huid kruipen van Poirot. Naast Branagh zijn er rollen voor Gal Gadot (Wonder Woman), Letitia Wright (Black Panther), Armie Hammer (The Lone Ranger), Rose Leslie (Game of Thrones), Russell Brand (Arthur) en Annette Bening (Captain Marvel). Bekijk hieronder de eerste Death on the Nile trailer.

Death on the Nile

Death on the Nile trailer

Death on the Nile werd in 1937 gepubliceerd. In het verhaal was Poirot op vakantie in Egypte en onderzocht hij uiteindelijk een moord die het gevolg was van een liefdesdriehoek. De film is de derde verfilming van Christie’s roman, na de film uit 1978 en een aflevering uit 2004 van de televisieserie Agatha Christie’s Poirot. De verfilmd uit 1978 had rollen voor Peter Ustinov, Jane Birkin, Lois Chiles, Bette Davis, Mia Farrow, Jon Finch, Olivia Hussey, George Kennedy, Angela Lansbury, Simon MacCorkindale, David Niven, Maggie Smith, Jack Warden, I. S. Johar.

Detective Hercule Poirot gaat per boot op reis naar Egypte. De rust van een cruise over de Nijl wordt verstoord door de ontdekking dat Linnet Ridgeway door het hoofd geschoten is. Ze was jong, stijlvol en mooi. Een jonge vrouw die alles had, totdat ze haar leven verloor. Poirot moet meteen denken aan een uitspraak die hij eerder van een passagier hoorde: ”Ik zou graag mijn lieve kleine pistool tegen haar hoofd drukken en gewoon de trekker overhalen.” Maar in deze exotische omgeving is niets ooit wat het lijkt.

Death on the Nile is geschreven door Michael Green, een bewerking van Christie’s roman, en wordt geproduceerd door Ridley Scott, Mark Gordon, Simon Kinberg, Kenneth Branagh, Judy Hofflund en Kevin J.Walsh, met Matthew Jenkins, James Prichard en Matthew Prichard als uitvoerende producenten.

Death on the Nile verschijnt in oktober 2020 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter