Eerste trailer voor Lin-Manuel Miranda’s In the Heights

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de filmadaptatie van In the Heights van bedenker Lin-Manuel Miranda! Bekijk de trailer hieronder! De bedenker van de Broadway-musical Hamilton en de regisseur van Crazy Rich Asians nodigen je uit voor de gebeurtenis van de zomer, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden…

In the Heights

Lights up on Washington Heights… De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht even buiten metrohalte 181st Street, waar de mensen uit deze levendige en hechte gemeenschap door hun dromen worden samengebracht. Te midden van dit alles bevindt zich de sympathieke bodega-eigenaar Usnavi (Anthony Ramos) die elke cent die hij verdient opspaart, terwijl hij hoopt op en fantaseert en zingt over een beter leven.

Oscar genomineerde en Tony winnaar Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Mary Poppins ReturnsHis Dark Materials) speelt Piragua Guy in de film. Daarnaast zijn er rollen voor Anthony Ramos (Hamilton, A Star is Born), Corey Hawkins (Straight Outta Compton), Jimmy Smits (NYPD Blue), Olga Merediz (The Place Beyond the Pines), Gregory Diaz (Broadway’s Matilda), Dascha Polanco, Marc Anthony, Leslie Grace en Melissa Barrera (Vida).

In the Heights verkend drie dagen in de Dominicaans-Amerikaanse buurt Washington Heights in New York City en bevatte hiphop, salsa, merengue en soulmuziek. Het werd genomineerd voor 13 Tonys en won de prijs voor Beste Musical.

De muziek en songteksten zijn van Lin-Manuel Miranda, het verhaal van Quiara Alegría Hudes en ook het concept is van Miranda. De film wordt geproduceerd door Miranda en Hudes, samen met Scott Sanders, Anthony Bregman en Mara Jacobs. David Nicksay en Kevin McCormick zijn de uitvoerende producenten.

Het scenario is geschreven door Quiara Alegría Hudes. De film wordt geregisseerd door Jon M. Chu (Crazy Rich Asians) en verschijnt op 2 juli 2020 in de bioscoop.