Eerste trailer voor Malignant van James Wan

Elke moord brengt hem dichter bij jou. Bekijk de nieuwe trailer voor Malignant van James Wan, de regisseur van Saw, Insidious en The Conjuring. De film markeert de terugkeer van regisseur Wan naar zijn roots met deze nieuwe originele horrorthriller. Vanaf 2 september 2021 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Malignant trailer

In de film wordt Madison verlamd door schokkende visioenen van gruwelijke moorden, en haar kwelling verergert als ze ontdekt dat deze wakende dromen in feite angstaanjagende realiteiten zijn.

De regie is in handen van James Wan. Hijregisseerde niet alleen, maar schreef het script samen met Akela Cooper, gebaseerd op een verhaal dat ze samen met Ingrid Bisu maakten. De film werd geproduceerd door Wan en Michael Clear, met Eric McLeod, Judson Scott, Bisu, Peter Luo, Cheng Yang, Mandy Yu en Lei Han als uitvoerende producenten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Annabelle Wallis, Jake Abel, George Young, Jacqueline McKenzie, Mckenna Grace.

Malignant draait vanaf 2 september 2021 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter