Eerste trailer voor Michael Bay film Ambulance

Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Ambulance, de nieuwe film van Michael Bay. Bekijk de trailer hieronder. De hoofdrollen worden gespeeld door Jake Gyllenhaal (Zodiac, Spider-Man: Far From Home), Yahya Abdul-Mateen II (Candyman, The Matrix Resurrections) en Eiza González (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver).

Ambulance film

Trailer voor film Ambulance

In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal). De charismatische beroepscrimineel doet hem een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. En omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij kan niet weigeren.

Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis. De wanhopige broers kapen een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam Thompson (Eiza González) en een agent die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de waanzinnigste ontsnappingspoging die ooit in LA is vertoond.

De cast bestaat uit namen als Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González, Garret Dillahunt, Keir O’Donnell, Moses Ingram, Wale Folarin, Cedric Sanders, Jackson White.

De regie is in handen van Michael Bay. De film is geschreven door Chris Fedak en gebaseerd op de Deense film met dezelfde naam uit 2005 van Laurits Munch-Petersen.

Vanaf 18 februari 2022 moet Ambulance te zien zijn in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter