Eerste trailer voor Morbius met Jared Leto

Sony Pictures heeft eerste trailer vrijgegeven voor Morbius, de aankomende Sony/Marvel film met Jared Leto (Suicide Squad, Blade Runner 2049). Je kunt deze hieronder bekijken.

Morbius met Jared Leto

Morbius is Sony’s bewerking van de Marvel-antiheld Morbius the Living Vampire en maakt deel uit van het filmuniversum dat Sony met Venom lanceerde. De film wordt geregisseerd door Daniel Espinosa (Life, Safe House) op basis van een script door Burk Sharpless en Matt Sazama (Netflix’s Lost in Space).

Naast Leto als Morbius the Living Vampire zijn er rollen voor Matt SmithAdria Arjona, Tyrese GibsonJ.K. Simmons en Jared Harris.

Schrijver Roy Thomas en kunstenaar Gil Kane creëerden het personage in 1971 voor ‘The Amazing Spider-Man # 101’. Het personage was een wetenschapper die trachtte zichzelf te genezen van een bloedziekte, met tragische gevolgen. Hij werd getroffen door vampirische trekjes, zoals giftanden en een dorst naar bloed – en eindigde in een gevecht met Spider-Man.

Morbius staat gepland voor 13 augustus 2020!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter