Eerste trailer voor Mrs. Harris Goes to Paris

Focus Features heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aanstaande comedy-drama getiteld Mrs. Harris Goes to Paris, met in de hoofdrol de Oscar-genomineerde Lesley Manville. De video, die je hieronder kunt bekijken, laat zien hoe de droom van een Britse huishoudster om een ​​Christian Dior-jurk te bezitten haar naar een onvergetelijke reis in Parijs leidt. De film moet op 20 oktober in de bioscoop in Nederland te zien zijn.

Mrs. Harris Goes to Paris

Mrs. Harris Goes to Paris

Mrs. Harris Goes to Paris is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lesley Manville, Isabelle Huppert, Jason Isaacs, Anna Chancellor, Lambert Wilson, Alba Baptista, Lucas Bravo en Rose Williams.

Mrs. Harris Goes to Paris is geschreven en geregisseerd door Anthony Fabian. Het wordt geproduceerd door Fabian, Xavier Marchand en Guillaume Benski.

Mrs. Harris Goes to Paris draait vanaf 20 oktober 2022 alleen in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter