Eerste trailer voor musicalfilm Het Feest van Tante Rita

Op alle campings in Nederland wordt er deze zomer weer door veel kinderen gedanst op de Minidisco-liedjes Dans Met Tante Rita, Tsjoe Tsjoe Wa en Theo, Theo. Vanaf 21 december zijn deze grote hits voor het eerst op het witte doek te bewonderen in de gloednieuwe musicalfilm Het Feest van Tante Rita. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Het Feest van Tante Rita film

In een knotsgek muzikaal bioscoop avontuur gaan Theo en Lulu op vakantie naar de camping om daar een spannende tocht door het Tsjoe Tsjoe Wa bos te beleven op weg naar het Feest van Tante Rita; het jaarlijkse en grootste dansfeest dat er bestaat. Alle grote Minidisco-hits komen langs in deze kleurrijke vrolijke kinderfilm. Een verrassende film vol muziek en humor voor de hele familie en wordt o.a. opgenomen op camping Beerze Bulten.

Minidisco heeft meer dan 1,3 miljard views op YouTube waarvan alle kids en ouders de liedjes kunnen meezingen. Denk aan hits als; Tsjoe Tsjoe Wa, Dans met Tante Rita, Theo Theo, Coco Loco en Dieren in de Dierentuin.

De cast van Het Feest van Tante Rita bestaat uit o.a. Edsilia Rombley, Najib Amhali, Edo Brunner, Esther Mbire, Sil van der ZwanLucretia van der Vloot, Ridder van Kooten, Pim Muda, Tooske Ragas, Piet Tomassen, Lonneke van Krimpen, Channah Hewitt, Remi de Smet.

De film is naar een idee van Arnan Samson en Bas Wesseling. De regie is in handen van Dennis Bots die eerder succesvolle films als Zoop, Het Huis Anubis en Engel heeft geregisseerd. Het scenario is geschreven door Ernst Gonlag, bekend van Misfit en Meskina. De muziek is van Minidisco, Jan van der Plas en Didi Dubbeldam. De film wordt geproduceerd door BazarMedia, producent van programma’s als Hou ’t Schoon, de Afvalrace, de 5MinutenShow, de Opblijfavond en de succesvolle theatershow Minidisco.

De film Het Feest van Tante Rita wordt op 21 december 2022 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter