Eerste trailer voor Need for Speed

DreamWorks Pictures heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven voor Need for Speed. Deze kun je hieronder bekijken. De film is gebaseerd op de videospellen van Electronic Arts.

Het verhaal laat een bijna onmogelijke race door de Verenigde Staten zien. Deze begint als een wraakmissie, maar verandert langzaam in een missie van verlossing. Tobey Marshall (Paul) werkt samen met zijn team aan muscle cars. Na enige twijfels besluit hij samen te werken met de arrogante ex-NASCAR racer Dino Brewster (Cooper). Als een gigantische deal met autohandelaar Julia Ponet (Poots) dichtbij lijkt te zijn, vindt er een grote straatrace plaats. Die gaat compleet mis, waarop Dino Tobey de schuld krijgt van doodslag. Na twee jaar gevangenisstraf wil Tobey wraaknemen en besluit hij het tegen Dino op te nemen in de ‘De Leon’ race. Om op tijd daar te komen, moet Tobey niet alleen de politie ontwijken, maar van de ene naar de andere kust rijden.

De film wordt geregisseerd door Scott Waugh en het scenario is geschreven door George Gatins. De cast bevat namen als Aaron Paul, Imogen Poots, Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Scott ‘Kid Cudi’ Mescudi, Michael Keaton en Dakota Johnson.

Need for Speed is vanaf 13 maart 2014 te zien in de Nederlandse bioscopen.