Eerste trailer voor Netflix-misdaadserie In From The Cold

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de spionagethriller In From the Cold. Daarin blijkt een alleenstaande Amerikaanse moeder een verleden als Russische spionne heeft. Bekijk de trailer hieronder.

In From The Cold op Netflix

In de serie volgen we de Amerikaanse alleenstaande moeder Jenny Franklin die geconfronteerd wordt met haar verleden. Eerder werkte zij als spion voor de Russische geheime dienst en dat geheim ligt nu dankzij de CIA op straat. Tijdens haar dienst als spion is er, onder andere op haar, een experiment uitgevoerd door de KGB. Jenny is de enige die dit experiment overleefd heeft en dat niet alleen: ze heeft er ook bijzondere vaardigheden aan overgehouden. Nadat er een reeks moorden gepleegd wordt door iemand die claimt Jenny te zijn, wordt Jenny gedwongen haar voormalige rol als dodelijke spion weer aan te nemen om deze schurk te stoppen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Margarita LevievaCillian O’Sullivan, Ivanna Sakhno, Lydia Fleming, Charles Brice, Alyona Khmelnitskaya.

In From the Cold is een Spaanse dramaserie gemaakt door Adam Glass en geregisseerd door Ami Canaan Mann.

In From the Cold verschijnt 28 januari op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter