Eerste trailer voor Netflix Original The Haunting of Hill House

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende serie The Haunting of Hill House, een moderne hervertelling van Shirley Jackson’s iconische roman met dezelfde naam. Je kunt hieronder de trailer bekijken!

The Haunting of Hill House

De cast bestaat uit Michiel Huisman (Game of Thrones), Carla Gugino (Gerald’s Game), Timothy Hutton (All The Money In The World), Elizabeth Reaser (Twilight), Oliver Jackson-Cohen (The Healer), Henry Thomas (Better Things), Kate Siegel (Hush) en Victoria Pedretti (Sole).

The Haunting of Hill House gaat over een een groep broers en zussen die als kinderen opgroeide in een huis dat in de jaren daarna bekend zou worden als het meest beroemde spookhuis van het land. De broers en zussen keren nu terug naar het huis waar zij opgroeiden na een tragedie. Ze willen de geesten uit het verleden confronteren. Waar sommige geesten alleen op de loer liggen in hun gedachten, lijken anderen echt rond te sluipen in de schaduwen van Hill House. Gemaakt, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door horror meesterbrein Mike Flanagan (Gerald’s Game).

Robert Wise regisseerde de markante 1963 filmversie The Haunting, met in de hoofdrol Julie Harris, die bekend staat om zijn intense atmosfeer van psychologische terreur. Een remake verscheen in 1999, geregisseerd door Jan de Bont en met Liam Neeson en Lili Taylor.

The Haunting of Hill House is op Netflix te zien vanaf 12 oktober.