Eerste trailer voor Netflix serie Hit & Run

Netflix heeft de eerste trailer van de nieuwe spannende misdaadserie Hit & Run gedeeld. Het leven van een gelukkig getrouwde man wordt op zijn kop gezet wanneer zijn vrouw overlijdt bij een geheimzinnig vluchtmisdrijf in Tel Aviv. Bekijk de trailer hieronder.

Hit & Run Netflix

Hit & Run op Netflix

Hit & Run draait om een ​​gelukkig getrouwde man, gespeeld door Raz, wiens leven op zijn kop staat wanneer zijn vrouw wordt gedood bij een mysterieus ongeval in Tel Aviv. Verdrietig en verward zoekt hij naar de moordenaars van zijn vrouw, die naar de VS zijn gevlucht. Met de hulp van een ex-geliefde, Naomi Hicks (Lathan), ontdekt hij verontrustende waarheden over zijn geliefde vrouw en de geheimen die ze voor hem heeft verborgen.

Hit & Run is een spannend mysterie dat draait om de onvoorwaardelijke liefde van een man voor zijn vermoorde vrouw en het duistere traject dat hij aflegt om koste wat het kost de feiten over haar dood te achterhalen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lior Raz, Kaelen Ohm, Sanaa Lathan, Moran Rosenblatt, Gregg Henry, Gal Toren.

Hit & Run is gemaakt door Avi Issacharoff, Dawn Prestwich en Lior Raz.

Hit and Run komt deze zomer naar Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter