Eerste trailer voor Netflix serie The Lincoln Lawyer

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Lincoln Lawyer, de aankomende serie adaptatie van Michael Connelly’s misdaadromanserie. Alle 10 afleveringen zijn vanaf 13 mei beschikbaar op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van The Lincoln Lawyer.

The Lincoln Lawyer serie

Als zijn voormalige wetspartner wordt vermoord, moet Mickey Haller het bedrijf overnemen, inclusief een spraakmakend moordproces. Met de grootste zaak die hij ooit heeft moeten aanpakken vanaf de achterbank van zijn Lincoln Town Car, ontdekt Mickey dat er misschien meer op het spel staat dan hij dacht.

Het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer zal gebaseerd zijn op het tweede boek van de serie, The Brass Verdict. In de serie zijn er rollen voor Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson, Ntare Guma Mbaho Mwine, Christopher Gorham, Krista Warner, Michael Graziadei en Jamie McShane.

De serie is gemaakt, geschreven en geproduceerd door David E. Kelly (Big Little Lies, Mr. Mercedes), met Ted Humphrey als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Ted Humphrey, Michael Connelly en Ross Fineman.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter