Eerste trailer voor Netflix’s The OA seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The OA seizoen 2. In The OA Part II, het science fiction-drama van Netflix, ontdekken we dat de gewonde heldin Prairie, ook wel de OA (Brit Marling), haar bewustzijn met succes heeft getransporteerd naar een alternatieve universum-versie van zichzelf. Deze versie van de OA is rijk, woont in San Francisco in plaats van in het Midwesten en werd, in tegenstelling tot Prairie, nooit gekidnapt en geëxperimenteerd door de vileine wetenschapper Hap (Jason Isaacs). Het tweede seizoen is vanaf 22 maart te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

The OA seizoen 2

Marling vertelde over het tweede seizoen:

“It was really delicious to dive back into a realm you had been intimate with and land in the body of someone who had not been through all the experiences we watch Prairie go through in Part I.”

Kingsley Ben-Adir speelt een belangrijk nieuw personage genaamd Karim Washington, een boot-wonende privédetective belast met het vinden van de jonge vrouw Michelle Vu, die een online spel had gespeeld. Zijn pad kruist met OA, terwijl ze proberen het mysterie van Michelle’s verblijfplaats op te lossen en een huis op Nob Hill welke verbonden is aan de verdwijning van verschillende tieners. Ondertussen, terug in de eerste dimensie, gaan BBA, Angie en de jongens op een reis om de waarheid achter OA’s verhaal en de ongelooflijke werkelijkheden die ze beschreef te begrijpen.

Zal Batmanglij, wie de serie mede-bedacht, vertelde:

“We think of Part II as very much a noir. We wanted to come in through the character of a cynical detective. Films like The Big Sleep didn’t seem antiquated [when they came out]. They were very modern. That’s why we thought, ‘What better place than San Francisco and the tech world to set a noir today?’”

Andere terugkerende castleden zijn onder meer Jason Isaacs, Emory Cohen en Scott Wilson. Laatstgenoemde speelt Prairie’s adoptievader in seizoen 1 en heeft zijn scenes voor Part II gefilmd voordat hij stierf in oktober. Marling zei hierover:

“Scott plays in a very critical scene,” says Marling. “It’s a beautiful performance, and we miss him very much.”

The OA seizoen 2 is vanaf 22 maart te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter