Eerste trailer voor Netflix’s V-Wars met Ian Somerhalder

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende sci-fi horror serieadaptatie van V-Wars, met in de hoofdrol Vampire Diaries alumni Ian Somerhalder’s Dr. Luther Swann. Bekijk de trailer hieronder. De reeks van 10 afleveringen zal een bewerking zijn van de comic serie van IDW met dezelfde naam, geschreven door de bestsellerauteur Jonathan Maberry.

Somerhalder speelt het hoofdpersonage Dr. Luther Swann in V-Wars. Swann maakt kennis met de gruwelijke wereld van vampiers wanneer zijn beste vriend Michael Fayne bezwijkt onder de ziekte, verandert in een vampier en zich voedt met het bloed van anderen. Het duurt niet lang voordat de ziekte zich verspreidt. De ziekte beïnvloedt de breuk in de maatschappij en veroorzaakt chaos. Swann racet tegen de klok om erachter te komen hoe hij zijn vriend kan redden.

V-Wars heeft tevens rollen voor Adrian Holmes als Michael Fayne, Peter Outerbridge als Calix Niklos, Laura Vandervoort als Mila Dubov, Kyle Breitkopf als Dez, Jacky Lai als Kaylee Vo en Kimberly-Sue Murray als Danika Dubov.

V-Wars is vanaf 5 december 2019 te zien.