Eerste trailer voor Netflix’s Wasp Network met Gael García Bernal en Penélope Cruz

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Olivier AssayasWasp Network met Gael García Bernal, Penélope Cruz en Edgar Ramirez. Deze kun je hieronder bekijken. De film is gebaseerd op een waar en aangrijpend verhaal. De film gaat over vijf Cubaanse spionnen die vijftien jaar in een Amerikaanse gevangenis doorbrachten nadat ze veroordeeld werden voor poging tot spionage en moord.

In de jaren 90 wordt een groep Cubaanse spionnen naar de Verenigde Staten gestuurd. Ze moeten er een anti-Castro terreurgroep infiltreren die gevestigd is in Florida. De vijf Cubanen worden echter ontmaskerd en gearresteerd op verdenking van spionage en moord.

Wasp Network is een Frans-Braziliaanse historische dramafilm onder regie van Olivier Assayas. Hij nam tevens het scenario voor zijn rekening. De film is gebaseerd op het boek The Last Soldiers of the Cold War: The Story of the Cuban Five van Fernando Morais.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gael García Bernal, Penélope CruzEdgar RamirezAna de Armas.

Wasp Network is vanaf 19 juni 2020 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter