Eerste trailer voor Prime Video serie The Lake met Julia Stiles

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande familiekomedieserie The Lake, met in de hoofdrollen Julia Stiles en Jordan Gavaris. Vanaf vrijdag 17 juni 2022 is de serie te streamen op Prime Video.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont Justin terwijl hij terugkeert naar het meer waar hij het grootste deel van zijn zomerse jeugd doorbracht. Hij ontdekt echter dat zijn kwaadaardige stiefzus nu de eigenaar is van hun familiehuisje, wat zal leiden tot een epische rivaliteit tussen broers en zussen om de rechten op het huis.

Prime Video serie The Lake

In de serie brengt de onlangs gescheiden homoseksuele man Justin, de dochter Billie die hij opgaf voor adoptie, mee naar het meer waar hij als jongen de zomer doorbracht. Justin hoopt dat de zomer samen met Billie hen dichterbij zal brengen. Toch drijft Justins obsessie met het terugwinnen van de controle over zijn familiehuisje van zijn stiefzus Maisy-May hen alleen maar verder uit elkaar. Het zal veel van alle partijen vergen om te leren hoe ze in een gezin passen, inclusief de Iron Lady van het meer, Maisy.

The Lake is de eerste Canadese originele serie van Prime Video en wordt geleid door Jordan Gavaris (Orphan Black), Julia Stiles (10 Things I Hate About You) en Madison Shamoun (Black-ish). Naast hen zijn er ook rollen voor Terry Chen, Travis Nelson, Natalie Lisinska, Jon Dore, Carolyn Scott en Declan Whaley.

The Lake is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Julian Doucet. Het is een productie van Amaze, met Michael Souther en Teza Lawrence als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter