Eerste trailer voor revival serie Dexter: New Blood

Tijdens Dexter’s Comic-Con@Home virtuele panel voor de revival serie Dexter: New Blood, werd een sneak peek trailer vrijgegeven, die de terugkeer van de Dark Passenger laat zien. De gelimiteerde serie gaat op zondag 7 november in première op Showtime. Bekijk de trailer hieronder.

De gelimiteerde serie van 10 afleveringen werd in oktober 2020. De reeks gaat verder tien jaar nadat seizoen 8 de serie afsloot in 2013. Michael C. Hall sluit zich aan bij de showrunner van de originele serie Clyde Phillips, die schreef en produceerde gedurende alle acht seizoenen.

Dexter: New Blood

De serie volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan (Michael C. Hall), werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami. Dexter is daarnaast een seriemoordenaar. Om deze afwijking toch enigszins in goede banen te leiden, heeft hij van zijn adoptievader Harry geleerd om enkel degenen te vermoorden die het “verdienen”. Dexter is voortdurend op zoek naar de balans tussen zijn drang en het leiden van een normaal leven.

De serie is gebaseerd op het boek Darkly Dreaming Dexter van Jeff Lindsay. Dexter Morgan is forensisch onderzoeker bij de politie in Miami. Hij verloor zijn ouders toen hij drie was en sleept een mysterieus trauma mee: hij is zelf een seriemoordenaar. Zijn adoptievader, politieman Harry Morgan, herkende Dexters psychopathische neigingen en leerde hem zijn onweerstaanbare drang om mensen te vermoorden te kanaliseren. Hij mag enkel mensen vermoorden ‘die het verdienen’: seriemoordenaars die door de mazen van het net glippen en op vrije voeten rondlopen. Van Harry heeft Dexter geleerd hoe hij zich in het dagelijkse leven normaal moet gedragen.

De serie heeft hoofdrollen voor Michael C. Hall, Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Jack Alcott (The Good Lord Bird) en Clancy Brown (The Crown, Billions). Onlangs werd onthuld dat Jennifer Carpenter en John Lithgow hun rol als respectievelijk Debra Morgan en de Trinity Killer zullen hernemen.

Dexter: New Blood zal vanaf 7 november 2021 te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter