Eerste trailer voor Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)

Het vervolg Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) heeft een officiële trailer gekregen en het onthult een nieuw vervolg op de populaire animatiefilm. Bekijk de trailer hieronder. De film verschijnt 7 oktober 2022 in de bioscoop en zal vermoedelijk worden opgevolgd door een deel twee. In de eerste trailer zien we dat Miles Morales en Spider-Gwen opnieuw met elkaar in contact komen.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) trailer

In Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) zal Jessica Drew/Spider-Woman (Issa Rae) zich voegen bij Shameik Moore en Hailee Steinfeld, die hun rol als Miles Morales/Spider-Man en Gwen Stacy/Spider-Gwen opnieuw zullen spelen. Plotdetails worden geheim gehouden, maar zullen naar verluidt meerdere Spider-aangedreven karakters bevatten uit Marvel Comics.

In april werd aangekondigd dat Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson het trio van regisseurs van de film zullen zijn. Phil LordChristopher Miller,  Amy Pascal, Avi Arad en Christina Steinberg keren allemaal terug om het Sony Pictures-project te produceren. De originele Spider-Verse-regisseur Peter Ramsey zal samen met Aditya Sood uitvoerend produceren.

De film Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018 volgt de tiener Miles Morales die de Spider-Man van zijn universum wordt en moet samenwerken met vijf Spider-individuen uit andere dimensies om een ​​bedreiging voor alle realiteiten te stoppen. De film won de 2019 Academy Award voor beste animatiefilm en bracht $ 375,5 miljoen op aan de wereldwijde box office.

De stemmencast bestaat uit namen als Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Issa Rae, Oscar Isaac, Jake Johnson.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) moet vanaf 7 oktober 2022 in de bioscoop verschijnen!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter