Eerste trailer voor spin-off serie NCIS Hawaii

CBS heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de spin-off serie NCIS: Hawaii, met in de hoofdrol Vanessa Lachey als Special Agent Jane Tennant. Bekijk de trailer hieronder.

NCIS Hawaii trailer

De serie volgt een fictief team van agenten van de Naval Criminal Investigative Service die werken vanuit het Pearl Harbor Field Office, dat wordt geleid door speciaal agent Jane Tennant. Het team onderzoekt misdaden die verband houden met het leger en de nationale veiligheid.

De hoofdrollen worden gespeeld door Vanessa Lachey, Yasmine Al-Bustami, Jason Antoon, Noah Mills, Tori Anderson, Kian Talan, Alex Tarrant.

NCIS: Hawai’i is een aankomend actie-misdaaddrama die op 20 september 2021 op CBS zal debuteren. Het is een spin-off van de langlopende serie NCIS en daarmee de vierde serie in de NCIS-franchise. De serie is gemaakt door Christopher Silber, Jan Nash en Matt Bosack, die ook dienen als schrijvers en uitvoerende producenten naast Larry Teng, die ook de pilot regisseert.

NCIS werd voor het eerst gelanceerd in 2003, toen het personage Jethro Gibbs van Mark Harmon werd geïntroduceerd in een afleveringen van JAG. De serie, die nu bezig is met zijn 18e seizoen, kreeg zijn eerste spin-off in 2009 met de première van NCIS: Los Angeles. De spin-off in New Orleans verscheen in 2014 en zal later dit jaar ten einde komen.

In 2012 was er nog een spin-off in de maak, NCIS: Red – over een mobiel team van agenten die samenleefden en werkten terwijl ze door de VS reisden om misdaden op te lossen – maar het kreeg geen volledige serie na het uitzenden van een pilot-aflevering in 2013.

NCIS: Hawai’i is vanaf 20 september 2021 te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter