Eerste trailer voor The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Warner Bros. heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Bekijk de trailer hieronder.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

The Conjuring: The Devil Made Me Do It vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière. De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt ze om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest.

Patrick Wilson en Vera Farmiga keren terug als Ed en Lorraine Warren onder de regie van Michael Chaves. In de film zien we ook Ruairi O’ConnorSarah Catherine Hook en Julian Hilliard.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It werd geproduceerd door James Wan en Peter Safran, die samen aan alle films uit het “Conjuring” Universe hebben gewerkt. Chaves (The Curse of La Llorona) heeft de film geregisseerd naar een scenario van David Leslie Johnson-McGoldrick (The Conjuring 2, Aquaman) en een verhaal van James Wan en David Leslie Johnson-McGoldrick. De uitvoerend producenten waren Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott en Michelle Morrissey.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It is de zevende film in het “Conjuring” Universe, de grootste horrorfranchise in de filmgeschiedenis die wereldwijd meer dan 1,8 miljard dollar heeft opgebracht. Het omvat naast de eerste twee Conjuring-films ook Annabelle, Annabelle: Creation, The Nun en Annabelle Comes Home.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It is vanaf 10 juni 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter