Eerste trailer voor The Expanse seizoen 5

Eerder leek er een einde te komen aan de serie The Expanse, doordat Syfy de serie annuleerde. Amazon Prime Video redde de reeks en vanaf 16 december zal The Expanse seizoen 5 te zien zijn. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken. Op 16 december zet Prime Video de eerste drie afleveringen online en daarna zal iedere week een nieuwe afleveringen verschijnen tot begin februari.

The Expanse seizoen 5

The Expanse is gebaseerd op de populaire sciencefictionromans van James S. A. Corey en is mede gecreëerd en geschreven door Academy Award-genomineerden Mark Fergus en Hawk Ostby (Children of Men).

Seizoen vijf gaat verder terwijl massa’s mensen het zonnestelsel verlaten op zoek naar nieuwe rijkdom en werelden buiten de alien Ring. Voor de crew van de Rocinante en de leiders van de Inner Planets en de Belt, mengen het verleden en het heden zich, waardoor er persoonlijke uitdagingen ontstaan, die verre gevolgen hebben voor het zonnestelsel. Amos (Wes Chatham) keert terug naar aarde om zijn verleden en erfenis die hij heeft achtergelaten te confronteren. Naomi (Dominique Tipper) reikt uit naar haar verloren zoon in een laatste kans om hem te redden van zijn vaders slechte invloed. Bobbie (Frankie Adams) en Alex (Cas Anvar) confronteren het ineenstorten van Mars als ze een schimmige groep volgen die banden heeft met terroristen en criminelen. Holden (Steven Strait) worstelt met consequenties van zijn eigen verleden met de Protomolecule, de aliens die het gemaakt hebben, en het mysterie dat ze doodde.

De serie ontvouwt zich 200 jaar in de toekomst over een gekoloniseerd sterrenstelsel, wanneer twee vreemdelingen onbewust in een enorme samenzwering worden meegesleurd. Het is gebaseerd op de bestverkopende boekenreeks van de New York Times door Daniel Abraham en Ty Franck (onder de pseudoniem James S. A. Corey).

Hoofdrollen zijn er voor Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham en Frankie Adams. Rosa Gilmore (The Handmaid’s Tale), Keon Alexander (Tyrant), Jess Salgueiro (Mouthpiece) en Burn Gorman (Pacific Rim) voegen zich dit seizoen bij de cast.

Mark Fergus en Hawk Ostby (Children of Men, Iron Man) dienen als uitvoerende producenten naast showrunner Naren Shankar (Almost Human, Grimm).

The Expanse seizoen 5 is vanaf 16 december te zien op Amazon Prime.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter