Eerste trailer voor The Purge: Anarchy

Met een wereldwijde opbrengst van $87 miljoen werd er razend snel een vervolg gemaakt op The PurgeUniversal Pictures heeft vandaag de eerste volledige trailer vrijgegeven voor The Purge: Anarchy. Deze kun je hieronder bekijken. Eens per jaar vindt ‘The Purge’ plaats: een nacht waarin geen wetten of regels gelden. We maken kennis met een stad waar niemand een werkend beveiligingssysteem heeft.

The Purge Anarchy trailer

Eens per jaar vindt ‘The Purge’ plaats: een nacht waarin geen wetten of regels gelden. Wanneer dit jaar de Zuivering begint, zint de raadselachtige eenling Leo op wraak voor de dood van zijn zoon. Eva, een alleenstaande moeder, wordt gedwongen om samen met haar dochter Cali haar appartement te verlaten als ze worden aangevallen. Shane en Liz, een jong stel, worden slachtoffer van een carjacking. Ze vinden toevlucht in Leo’s gepantserde auto, Shane en Liz gaan samen met de drie vreemden de strijd aan. De groep zal nu ontdekken hoe ver ze gaan om zichzelf en de anderen te beschermen, wanneer zij vechten om de nacht te overleven.

Hoofdrollen worden gespeeld door Frank GrilloCarmen EjogoZach GilfordKiele SanchezZoë SoulJustina Machado, John Beasley, Jack Conley, Noel Gugliemi, Castulo Guerra, Michael K. Williams en Edwin Hodge.

De film wordt geschreven en geregisseerd door James DeMonaco.

The Purge: Anarchy draait vanaf 24 juli 2014 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter