Eerste trailer voor Thomas Acda’s Oh Baby

Er is een eerste trailer verschenen voor Oh Baby, het bioscoopfilm regiedebuut van Thomas Acda. Deze is hieronder te bekijken.

[youtube VbFfT0DyDOA]Eerste trailer voor Thomas Acda's Oh Baby

In de film zien we Liedjesschrijver Ruben die het leven niet al te serieus neemt en dan met name de liefde. Totdat hij geconfronteerd wordt met de onverwachte dood van zijn scharrel en het blijkt dat hij vader is van haar zoon, die nog maar acht maanden oud is. Dit zorgt ervoor dat Ruben in een keer het vaderschap over baby Oscar heeft. Dan is er nog Lucy, zijn nieuwe schoonzus. Zij wil ook voor haar neefje zorgen, misschien zelfs samen met Ruben.

Hoofdrollen zijn er voor Gijs Naber, Hanna van Vliet, Renée Fokker, Liz Snoijink en Eric van Sauers. Tevens zullen ook Tanja Jess, Kasper van Kooten, Sanne Vogel en Tina de Bruin aan het project mee doen. Acda is blij met zijn cast:

“Hanna is een geweldige actrice en heerlijk om mee te werken. [Wat betreft Gijs] Zolang hij wil, zal er altijd een rol voor hem zijn weggelegd in mijn films.”

Het script is geschreven door Nienke Römer en de film werd geproduceerd door 2CFILM. De distributie ligt bij Entertainment One BeneluxOh Baby is vanaf 9 november in de bioscopen te zien.