Eerste trailer voor UglyDolls

STXfilms heeft de eerste trailer vrijgegeven voor UglyDolls, met een stemmencast bestaande uit Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe, Blake Shelton en Pitbull. De film is geïnspireerd op het unieke en geliefde wereldwijde knuffelfenomeen dat in 2001 werd gelanceerd.

UglyDollsIn het diverse stadje Uglyville wordt raar gevierd, vreemd is speciaal en schoonheid wordt omarmd als meer dan enkel wat in het oog springt. Hier leven de vrijgevochten Moxy en haar UglyDolls-vrienden elke dag in een wervelwind van gelukzaligheid, viering van het leven en zijn eindeloze mogelijkheden. Zo nu en dan wordt er naar de hemel gekeken, omdat vanuit daar een nieuwe UglyDoll zal verschijnen en omarmd wordt door de gemeenschap. Moxy (Kelly Clarkson) houdt van haar leven in deze stad met ronde gaten, maar haar nieuwsgierigheid zorgt er voor dat ze zich afvraagt of er iets is aan de andere kant van de berg. Moxy verzamelt een groep van haar beste vrienden en gaat op zoek naar wat er aan de andere kant is. Ze ontdekken een andere wereld – Perfection – een stad waar meer conventionele poppen worden getraind in protocollen voordat ze afstuderen en naar de ‘echte’ wereld worden gestuurd om de liefde van een kind te vinden. In Perfection zijn Moxy en haar bemanning onderworpen aan de manipulaties van Lou (Nick Jonas), de perfecte pop die belast is met het trainen van rekruten. Hier worden de UglyDolls geconfronteerd met wat het betekent om anders te zijn, worstelen ze met hun verlangen om bemind te worden en uiteindelijk ontdekken ze dat je niet perfect hoeft te zijn om verbluffend te zijn, want wie je echt bent, is het belangrijkste.

Andere rollen zijn er voor Wanda Sykes, Emma Roberts, Gabriel Iglesias en Wang Leehom. De film wordt geregisseerd door Kelly Asbury op basis van een scenario door Erica Rivinoja. UglyDolls draait vanaf mei 2019 in de bioscoop.